EVENTS

Smash The Cake Sessions
             
Glæden, som vi ser i folks ansigter, når de får en kage, der er lavet specielt til dem, er uvurderlig for os. Vi tilbyder en ganske særlig overraskelse: Noget som de fleste af os nok har drømt om, men som kun de helt små har modet til at gøre - nemlig at udforske vores kager helt tæt på.

De små får lov at føle, dufte, smage - de får lov til lige det de vil - foran en kage, som vi laver helt specielt til dem og deres personlighed. Deres umiddelbare og ærlige udtryk, når de rører ved den klistrede glasur og smager noget, de nok aldrig har smagt før, giver nogle fantastiske, søde og sjove fotografier, som foreviger deres personlighed på det tidlige tidspunkt i deres liv.

Sammen med den dygtige fotograf Mayra Navarrete , som er ekspert på området og har fotograferet adskillige babyer rundt om i hele verden, introducerer vi de helt fantastiske Smash The Cake Sessions med de skønneste babyer. Book en session og forevig de skønneste øjeblikke af dit barn. Hold også øje på Facebook - vi er helt vilde af begejstring!

Læs mere om Smash The Cake Sessions her

Booking og spørgsmål via linket ovenfor eller på
info@kagekompagniet.dk / Tlf. 4589 0525
 

KageKompagniet - Rungstedvej 74 - 2960 Rungsted Kyst - Telefon 45890525 - E-mail info@kagekompagniet.dk - CVR 34080348

Klik her for vores mobilside