KAGENS SMAG

Du vil aldrig glemme den første bid

Evy og Stina har rørt, pisket og justeret for at finde de lækreste og mest luksuriøse smagsnuancer og teksturer, som gør KageKompagniets kager uforglemmelige og helt uimodståelige. De friske råvarer og enkle sammensætninger kommer til deres ret, når kagebunden kombineres med sin mousse. Evy og Stina har kreeret kagebunde og mousser, som alle er unikke og fulde af smag - og nogle er blevet helt store klassikere, som for eksempel den perfekte mørke chokoladebund baseret på ægte Callebaut chokolade med den forfriskende og smukke hindbærmousse.

Hos KageKompagniet vælger du selv din yndlings kagebund og din favorit mousse under kyndig vejledning fra Evy og Stina - sådan kan vi rigtig opfylde din kagedrøm. Find din drøm af en kagebund og mousse mellem de lækre varianter nedenfor. 

KageKompagniets smagfulde kager

Lækker og forførende konfektkage med rå revet marcipan og et strejf af Amaretto (valgfrit).

Klassisk ren mørk chokoladekage med fyldige Callebaut chokoladestykker i perfekt harmoni med friskpresset appelsin og vores helt særlige chokowash.

Forfriskende citruskage med friskrevet skal og saft af appelsin samt lime og citron for en let syrlighed tilføjet et strejf af Orangelikør (valgfrit).

Fyldig nøddekage med knuste hasselnødder, valnødder og mandler perfekt kombineret med friskpresset appelsin og Amaretto (valgfrit).

Mild vanillekage med lækker sød vanille og evt. Callebaut chokoladestykker og et strejf af friskpresset appelsin.

Eksotisk kokoskage med revet kokos i perfekt harmoni med frisk passionsfrugtsaft.

Forfriskende orangekage med friskrevet appelsinskal og friskpresset appelsinsaft.

Lækker mandelkage med vanille og hakkede mandler. Kan kombineres med Amaretto for en lækker ekstra nuance i smagen.

Krydret gulerodskage med revet gulerod, kanel, rosiner og hasselnødder tilsat et strejf af frisk appelsin.

Red velvet kage med dobbbelt chokolade og en flot fløjlsrød farve i perfekt harmoni med friskpresset appelsin og vores helt særlige chokowash.

For alle kagerne kan der tilvælges Callebaut chokoladestykker. Har i andre forslag til kagens smag tager vi gerne imod jeres forespørgsel.

KageKompagniets uimodståelige mousser

Fyldig og forførende nougatmousse smagt til med et strejf af mocca.

Frisk og sommerlig hindbærmousse med hindbærstykker.

Fløjlsblød Ferrero Rocher mousse med knasende nødder.

Forfriskende citrusmousse med sød appelsin og syrlig citron og lime.

Eksotisk og frisk passionsmousse smagt til med mango for en lækker sødme.

Lækker mørk chokolademousse af Callebaut chokolade løftet med forfrisknde appelsin.

Uimodståelig jordbærmousse med friske jordbær som minder om de danske sommerdage. Kan tilføjes skøn rabarberkompot med vanille for en ekstra nuance i smagen. (Allerbedst i den danske jordbærsæson).

Mild og fløjlsblød mousse af hvid chokolade smagt til med forfriskende lime for en smule syrlighed.

Frisk og smuk mørk rød-lilla skovbærmousse med et væld af bær - eller mousse udelukkende af sødmefulde blåbær

Mild og forfriskende pæremousse med den fineste mintgrønne farve

Cremet og let cream cheese frosting med skøn vanille

For alle mousserne kan der tilvælges Callebaut chokoladestykker. Har i andre forslag til mousse tager vi gerne imod jeres forespørgsel.



BRYLLUPSKAGESMAGNING

Kagesmagning for kommende brudepar

Evy og Stina byder jer velkommen med duften af de skønneste søde fristelser. De fortæller jer om KageKompagniets lækre kager og mousser og I smager jer frem - igen og igen - indtil I har fundet jeres drøm af en kage. Det er ren nydelse fra I træder ind ad døren, og så gælder det bare om at kunne vente til jeres store dag, hvor I igen får kagen at nyde. Samme dag kan I få designet kagen med hjælp fra Evy og Stina og deres mange års erfaring og øje for tidens trends i kagekunstens verden. Konditoren udvælger fire forskellige kager og fem til seks mousser.

Fredag d. 20. januar 2017....fuldt booket
Fredag d. 3. februar 2017....fuldt booket
Fredag d. 17. februar 2017...fuldt booket
Fredag d. 24. februar 2017....fuldt booket
Fredag d. 3. marts 2017.....fuldt booket
Fredag d. 17. marts 2017.....fuldt booket
Fredag d. 24. marts 2017....fuldt booket

Fredag d. 21. april 2017....fuldt booket
Fredag d. 28. april 2017....fuldt booket
Fredag d. 19. maj 2017....fuldt booket
Fredag d. 9. juni 2017
Fredag d. 23. juni 2017
Fredag d. 22. september 2017
Fredag d. 6. oktober 2017
Fredag d. 27. oktober 2017
Fredag d. 10. november 2017

Tid: Tidsrummet mellem kl. 16.00 og 17.00 - dog senest 16.30

Sted: KageKompagniet, Rungstedvej 74, 2960 Rungsted Kyst

Pris: kr. 50,- pr. person

Deltagere: Kommende brudepar. OBS! Ikke for personer som selv vil lave bryllupskagen.

Design: Vi tilbyder at designe kagen sammen med jer på smagsaftenen, medbring gerne idéer og forslag.

Tilmelding: Ring til os på 45 89 05 25 eller send os jeres navne, tlf. nr., og ønsket dato for kagesmagning (se ovenfor) samt dato for brylluppet eller til info@kagekompagniet.dk

Vi glæder os til at byde jer velkommen!





KageKompagniet - Rungstedvej 74 - 2960 Rungsted Kyst - Telefon 45890525 - E-mail info@kagekompagniet.dk - CVR 34080348

Klik her for vores mobilside