PRIS/LEVERING/PERS.DATA

KageKompagniets uimodståelige kager er unikke og designes præcis efter dine ønsker for smag, facon, farve og pynt med mere. Husk at bestille kagen i god tid.

Priser
Uanset hvilken af KageKompagniets lækre kager, der er din yndlings, er kagens grundpris den samme. 

Grundprisen inkluderer en hvid kage med en fin perleformet bort i kanten:
Kage i én etage kr. 49,- pr. person u/pynt
Kage i flere etager kr. 65,- pr. person u/pynt

Skal du have et væld af roser, en håndlavet figur eller noget andet tilføjes dette kagens grundpris.
Eksempel på pris for pynt:
Håndlavede roser i personlig valgfri farve, kr. 30,- pr. styk
Håndmalet monogram i personlig valgfri farve, kr. 150,-
Sukkerbillede med personligt valgfrit motiv, kr. 200,-

Ring til Evy og Stina på 4589 0525 og hør nærmere om prisen på netop din drøm af en kage.

Minimum bestilling, 20 personer.
Alle priser er inkl. moms og ekskl. levering.

Levering & afhentning
Vi leverer gerne jeres bryllupskage eller kage i flere etager. Levering sker efter aftale og taksten efter afstand.
Ellers hjælper vi jer afsted, når i selv henter kagen.

FIRMAKAGER over 50 pers. tilbyder vi GRATIS levering i Storkøbenhavn.Persondatapolitik

Denne fortrolighedpolitik beskytter personlige oplysninger ved at regulere KageKompagniets brug af de oplysninger, som du stiller til rådighed, når du bruger KageKompagniets hjemmeside.

KageKompagniet er forpligtet til at beskytte alle brugeres fortrolige oplysninger, når disse er online. Fortrolighedspolitikken har til formål at fastlægge klare retningslinjer for KageKompagniets måde at behandle data på.   

Samtykke: Du giver dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, når du tilmelder dig vores e-mail nyhedsbrevsservice og ved at benytte denne hjemmeside. Vi forpligter os til at placere en regelmæssigt opdateret udgave af fortrolighedspolitik på hjemmesiden. Hvis vi foretager ændringer, vil disse tillige blive lagt ud på hjemmesiden.

Oplysninger vi indsamler: Browsing på vores hjemmeside kræver ingen oplysninger, der identificerer brugeren.

KageKompagniet kræver, at abonnenter afgiver de personlige oplysninger, som er nødvendige for, at vi kan sende de ønskede e-mails til nyhedsbrevs-abonnenter og til folk med kageforespørgsler. Nogle af de krævede oplysninger er obligatoriske og klart markeret på registreringsformularen. Udfyldning af andre felter er frivillig.

Hvem vi deler oplysninger med og hvilke muligheder de har: Vi sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger til tredjepart ud, medmindre vi har din tilladelse hertil, eller med mindre loven kræver det.

Hvis du ikke tidligere har modsat dig, at vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål, kan du ændre mening og gøre dette når som helst ved at afmelde nyhedsbrevet i bunden af dette eller e-maile til os. Denne hjemmeside administreres af KageKompagniet. Du kan kontakte os på info@kagekompagniet.dk

Links: Denne hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær venligst opmærksom på, at KageKompagniet ikke er ansvarlig for fortrolighed eller indhold på sådanne andre hjemmesider og at KageKompagniet derfor ikke påtager sig noget ansvar i forhold til sådanne hjemmesider. Derudover godkender KageKompagniet ikke noget produkt eller nogen service, der optræder på nogen tredjeparts hjemmeside. Du bør selv udvise forsigtighed og undersøge reglerne for beskyttelse af personlige oplysninger på sådanne hjemmesider.

Meddelelse om ændringer: Hvis vi beslutter at foretage ændringer i vores politik vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger, vil disse ændringer blive placeret på vores hjemmeside.

Du kan altid: Afmelde eventuelle nyhedsmails fra KageKompagniet
Stoppe opsamlingen af data vedr. din aktivitet på vores hjemmeside og i e-mailene, du modtager fra os
Bede om, at vi sletter dine persondata
Kontakte os for yderligere information på info@kagekompagniet.dk

KageKompagniet - Rungstedvej 74 - 2960 Rungsted Kyst - Telefon 45890525 - E-mail info@kagekompagniet.dk - CVR 34080348

Klik her for vores mobilside