Persondatapolitik

 

Denne fortrolighedpolitik beskytter personlige oplysninger ved at regulere KageKompagniets brug af de oplysninger, som du stiller til rådighed, når du bruger KageKompagniets hjemmeside.

KageKompagniet er forpligtet til at beskytte alle brugeres fortrolige oplysninger, når disse er online. Fortrolighedspolitikken har til formål at fastlægge klare retningslinjer for KageKompagniets måde at behandle data på.

  

Samtykke

Du giver dit samtykke til, at vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, når du tilmelder dig vores e-mail nyhedsbrevsservice og ved at benytte denne hjemmeside. Vi forpligter os til at placere en regelmæssigt opdateret udgave af fortrolighedspolitik på hjemmesiden. Hvis vi foretager ændringer, vil disse tillige blive lagt ud på hjemmesiden.

 

Oplysninger vi indsamler

Browsing på vores hjemmeside kræver ingen oplysninger, der identificerer brugeren.

KageKompagniet kræver, at abonnenter afgiver de personlige oplysninger, som er nødvendige for, at vi kan sende de ønskede e-mails til nyhedsbrevs-abonnenter og til folk med kageforespørgsler. Nogle af de krævede oplysninger er obligatoriske og klart markeret på registreringsformularen. Udfyldning af andre felter er frivillig.

 

Webshop handel

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
Vi videregiver oplysninger til disse virksomheder: Postnord: Som varetager forsendelsen til dig og E-conomic: Som varetager vores bogholderi

Hvem vi deler oplysninger med og hvilke muligheder de har

Vi sælger, distribuerer eller lejer ikke dine personlige oplysninger ud til tredjepart, medmindre vi har din tilladelse hertil, eller med mindre loven kræver det.

Hvis du ikke tidligere har modsat dig, at vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål, kan du ændre mening og gøre dette når som helst ved at afmelde nyhedsbrevet i bunden af dette eller e-maile til os. Denne hjemmeside administreres af KageKompagniet. Du kan kontakte os på info@kagekompagniet.dk

 

Links

Denne hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vær venligst opmærksom på, at KageKompagniet ikke er ansvarlig for fortrolighed eller indhold på sådanne andre hjemmesider og at KageKompagniet derfor ikke påtager sig noget ansvar i forhold til sådanne hjemmesider. Derudover godkender KageKompagniet ikke noget produkt eller nogen service, der optræder på nogen tredjeparts hjemmeside. Du bør selv udvise forsigtighed og undersøge reglerne for beskyttelse af personlige oplysninger på sådanne hjemmesider.


Personoplysningerne registreres hos KageKompagniet og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.kagekompagniet.dk er KageKompagniet


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@kagekompagniet.dk

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Evy Mathiesen, KageKompagniet. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 

Senest opdateret d. 06.11.2018